- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βατόπουλος: Ίσως πρέπει να τεθεί θέμα απαγόρευσης των πανηγυριών
Μετά τις νέες εικόνες συνωστισμού
Την ανάγκη να απαγορευθούν τα πανηγύρια σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας επεσήμανε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
Εξαιρετικά προβληματισμένος από τις εικόνες συνωστισμού που κυκλοφόρησαν μέσα στο σαββατοκύριακο από πάρτι και πανηγύρια εμφανίστηκε ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βατόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επεσήμανε για ακόμα μία φορά την επικινδυνότητα του συγχρωτισμού πλήθους ανθρώπων σε έναν συγκεκριμένο τόπο.
«Εστω αν υπάρχει ένα κρούσμα μπορεί να δημιουργήσει εκατοντάδες κρούσματα. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βατόπουλος ενώ υπογράμμισε πως ίσως θα ήταν συνετό να τεθεί ζήτημα απαγόρευσης στα πανηγύρια.
Την ίδια ώρα, τόνισε εκ νέου πως πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και να φοράμε μάσκα καθώς «μπορεί να μην είναι αρεστή αλλά αυτή είναι η κατάσταση και αυτό πρέπει να κάνουμε».
Τέλος, ερωτηθείς για τις θεωρίες συνωμοσίας που υπάρχουν σημείωσε ότι «είναι λογικό οι άνθρωποι να μην θέλουν να πιστέψουν έναν κίνδυνο που δεν είναι ορατός».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.