Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά ο χάρτης της βροχής
Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στη Μακεδονία
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά κύριο λόγο στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.
Νέο κύμα αστάθειας αναμένεται από το σήμερα, 4 Ιουλίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, meteo.gr. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά κύριο λόγο στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά.
Από το βράδυ του Σαββάτου, έως το πρωί της Κυριακής, 5 Ιουλίου, τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία. Στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και σε όλα τα ηπειρωτικά, με εξαίρεση τη Θράκη.
Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως για τη Μακεδονία. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υλικός υετός που αναμένεται (βροχές/καταιγίδες) έως το βράδυ της Κυριακής.
Οι βορειοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν κατά τόπους τα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία την Κυριακή θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στις περιοχές εκδήλωσης φαινομένων, και δεν θα ξεπερνά τους 34-36 βαθμούς ενώ μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τοπικά τους 37-38 βαθμούς.
Στο χάρτη που ακολουθεί, με γαλάζια σκίαση φαίνεται η πτώση που αναμένεται στη μέγιστη θερμοκρασία την Κυριακή 05/07 σε σχέση με το Σάββατο 04/07.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μαρτυρία ψαρά που έπεσε και εκείνος στη θάλασσα
Πού έπεσαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.