- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κρήτη: Επικίνδυνα παιχνίδια παρκούρ σε δημοτικό σχολείο (εικόνες)
Σκαρφαλώνουν στην ταράτσα του κτιρίου και κρέμονται από τα μπαλκόνια
Επικίνδυνα παιχνίδια παρκούρ σε σχολείο στην Κρήτη έχει δημιουργήσει ανησυχία.
Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι εικόνες από το δημοτικό σχολείο στην Κρήτη, όπου παιδιά διαφόρων ηλικιών, μπαίνουν στο κλειστό, λόγω καλοκαιριού, σχολικό συγκρότημα, και επιδίδονται σε επικίνδυνα παιχνίδια παρκούρ.
Όπως αναφέρει το ekriti.gr τα παιδιά σκαρφαλώνουν στην ταράτσα του κτιρίου, κρέμονται από τα μπαλκόνια και άλλα σημεία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό.
Την ίδια ώρα οι περίοικοι κάνουν λόγο για «κακό χαμό», για μεγάλη όχληση, με φωνές, ποδήλατα, σκέιτμπορντ, μπάλες, μέχρι τα μεσάνυχτα, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει λύση.
Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τη φύλαξη του σχολείου η οποία αποδεικνύεται ανύπαρκτη.
Σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη που ασχολήθηκε σήμερα το θέμα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Νίκος Αγγελάκης, είπε ότι στο γραφείο του φτάνουν πολλές καταγγελίες για ανάλογες περιπτώσεις, για την παρουσία δηλαδή, παιδιών σε σχολεία.
Ο κ. Αγγελάκης τόνισε «η μόνη λύση είναι να λειτουργήσει η απογευματινή φύλαξη των σχολείων και το υπουργείο Παιδείας να προσλάβει φύλακες. Σε διαφορετική περίπτωση όπως ανέφερε θα πρέπει να επιτραπεί στους δήμους να προχωρήσουν σε διαγωνισμούς για την πρόσληψη φυλάκων των σχολικών συγκροτημάτων».
Τέλος ο αντιδήμαρχος είπε ότι «θα επικοινωνήσει με τον διευθυντή του σχολείου παρ’ ότι το θέμα είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του αφού αυτά που καταγγέλλονται διαδραματίζονται τώρα που το σχολείο δεν λειτουργεί». Τέλος είπε ότι «θα ζητήσει κι από την δημοτική αστυνομία να πραγματοποιήσει περιπολίες προκειμένου αυτές να δράσουν αποτρεπτικά σε τέτοιου είδους κρούσματα».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.