- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βροχές και καταιγίδες και σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020
Αναλυτικά η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Συνεχίζει να είναι άστατος ο καιρός σήμερα, Πέμπτη Ιουνίου 2020, με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Άνοδος της θερμοκρασίας. Επικράτηση ισχυρών βορείων ανέμων στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στη Μακεδονία όπου δεν αποκλείονται και πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 30 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.