Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020.
Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στα πελάγη.
Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα χαλαζόπτωσης υπάρχει στη Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των νοτίων περιοχών της χώρας θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 25, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 30, στα δυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και η περιοχή των Σποράδων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα δυτικά του νομού όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσοι ήταν οι Έλληνες Εβραίοι που αντίκρυσαν τον θάνατο στο Άουσβιτς κα πόσοι απέμειναν στη Θεσσαλονίκη
Έντονα φαινόμενα σε Αιγαίο και Δωδεκάνησα - Αναλυτική πρόγνωση
Οι δύο γερμανικοί κολοσσοί απαντούν στη DW, δηλώνουν συνεργασία με τις αρχές και παραλαμβάνουν τη δικογραφία
Πάνω από 43.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις και ισχυρές καταιγίδες σε ξηρά και θάλασσα τη Δευτέρα 26/01
Σοκαριστικό το βίντεο από το ατύχημα στην Αγίου Δημητρίου
Οι γυναίκες εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου
Συγκλονίζει η αδελφή της μητέρας τριών παιδιών
Στις 3.55 τα ξημερώματα κόπηκαν οι ζωές πέντε εργατριών
Είναι και δική μου αποτυχία αυτή η εξέλιξη, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιχειρηματίας
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων χώρισε το σκέλος της ανθρωποκτονίας από τη δίκη της οργάνωσης
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα μεταφέρθηκε το εξαντλημένο θηλαστικό
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο
«Δεν αναμένεται νέα επιδείνωση στην Αττική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.