- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πανελλαδικές 2020: Συνεχίζονται αύριο με Άλγεβρα για τα ΕΠΑΛ
Το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Άλγεβρας για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ.
Πανελλαδικών συνέχεια αύριο, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) Γενικής Παιδείας.
Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου 2020, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.
Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).
Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Με ευθύνη σου έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές» απαντά εκείνος -Το σχόλιο Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έκπληκτοι περαστικοί είδαν φλόγες να βγαίνουν από το ΙΧ
Ποια ημέρα είναι ο αγιασμός - Όλες οι σχολικές αργίες
Γιατί έχουμε φέτος πολλαπλά κρούσματα στο Λεκανοπέδιο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Οι Αρχές τον εντόπισαν τα ξημερώματα στο 80ό χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.