- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατρός Ιωάννας: Έχουν καεί βασικά στοιχεία στο πρόσωπό της
Σταθερή η πορεία της υγείας της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι: Για την πορεία της υγείας της 34χρονης Ιωάννας μίλησε η γιατρός Μαρία Καλοφώνου. «Είναι αγωνίστρια».
«Η κατάστασή της είναι σταθερή. Έχουμε ήδη κάνει τρία χειρουργεία και έχουν πάει καλά. Παλεύει, είναι αγωνίστρια». Η γιατρός Μαρία Καλοφώνου μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» στο κανάλι του Mega για την πορεία της υγείας της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐού.
«Δεν μπορεί κανείς να πει σε τι βαθμό θα αποκατασταθεί η βλάβη που υπέστη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε χάσει βασικά στοιχεία, έχουν καεί βασικά στοιχεία στο πρόσωπο. Αλλά στην πλαστική χειρουργική προσπαθούμε με αυτά που έχουμε να αποκαταστήσουμε στο καλύτερο δυνατό μέτρο», πρόσθεσε η γιατρός.
Εξήγησε μάλιστα πως η Ιωάννα θα αντικρύσει ένα άλλο πρόσωπο και το γνωρίζει. «Είναι προφανές ότι δεν θα της αρέσει το αποτέλεσμα και ισχύει για όλο τον πρόσωπο που έχει βαθιά εγκαύματα στο πρόσωπο. Το δέρμα είναι ένα όργανο μοναδικό. Δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε. Προσπαθούμε απλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όσο πιο κοντά στην πρότερη εικόνα», συμπλήρωσε η κ. Καλοφώνου. «Ξέρει τις λεπτομέρειες. Έχουμε μιλήσει πολύ, και έχει μιλήσει και με τους ειδικούς, τους ψυχιάτρους που έχει δίπλα της καθημερινά. Ξέρει ότι έχει μια μεγάλη ζημιά και ότι πρέπει να σταθεί δυνατή. Μας έχει εκπλήξει γιατί είναι πολύ δυνατή, έχει πείσμα και επιμονή, και μας βοηθάει. Το μάτι της έχει υποστεί έγκαυμα, όμως έχουμε καλές ενδείξεις. Πάει καλύτερα, είμαστε αισιόδοξοι, θα πούμε το τελικό αργότερα. Είναι υπό αγωγή», συνέχισε η κ. Καλοφώνου.
Αναφορικά με την αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας στο ποια είναι η κατηγορούμενη για την υπόθεσή της, η κ. Καλοφώνου επεσήμανε ότι «δεν μπορώ να μεταφέρω συναισθήματα και προσωπικά πράγματα του ασθενούς μου. Εγώ ανακουφίστηκα πραγματικά, γιατί θεωρώ πως η ασθενής μου θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα τις προσπάθειές της για αποκατάσταση, ενώ δεν δίνεται το μήνυμα ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο και να μείνει ατιμώρητος».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.