- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Τα κρυφά πάρτι έφτασαν και στη Ρόδο - Σε απομονωμένες βίλες πολυτελείας.
Συνεχίζεται, όπως φαίνεται, η ανυπακοή των πολιτών που διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε κρυφά πάρτι, παρά τις συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή της πολυκοσμίας υπό το φόβο μιας αναζωπύρωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά τη Μύκονο, τα κρυφά πάρτι σε βίλες έφτασαν και στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν διοργανωθεί στο νησί πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου. Ο κωδικός χρησιμοποιείται για την είσοδο στις πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο φέρνει μαζί του αλκοόλ.
Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας.
Τέτοιου είδους πάρτι γίνονται ολοένα και πιο συχνά ανά την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δέχονται πρόστιμα, ακόμα και λουκέτα ως απόρροια της παραβίασης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.