34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ημαθία, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα
Ένας 34χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, μεταξύ Καστανιάς και Ζωοδόχου Πηγής, όταν το όχημα που οδηγούσε ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Βέροιας.
Πώς έγινε το τροχαίο
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου 2020 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Κοζάνης, ανάμεσα στην Καστανιά και στην Ζωοδόχο Πηγή.
Ένας 34χρονος Βεροιώτης, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστό fast food της Βέροιας, βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε στον γκρεμό. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός οδηγού ταξί, ο οποίος είχε σταματήσει με το όχημά του λίγα μέτρα μακριά από το σημείο και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα veriotis.gr στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Τροχαία Βέροιας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τη Βέροια και την Κοζάνη, όπου επιχείρησαν για αρκετή ώρα για την ανάσυρση του άτυχου οδηγού, καθώς το σημείο ήταν ιδιαίτερα δύσβατο. Η σορός του 34χρονου βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου κατέληξε το όχημα έπειτα από διαδοχικές προσκρούσεις σε δέντρα και βράχους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.