- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Μόνο με καθήμενους θα γίνονται οι συναυλίες και τα πανηγύρια το καλοκαίρι στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Διευκρινίσεις για το πώς θα γίνουν τα πανηγύρια και οι συναυλίες του καλοκαιριού έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. Οι θαμώνες καλούνται να μείνουν καθιστοί στα πλαίσια των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό.
Ο υφυπουργός φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνονται οι συναυλίες και τα παραδοσιακά πανηγύρια στα χωριά. Εκεί λοιπόν ο κ. Παπαθανάσης αποκάλυψε πως αυτά δεν θα προβλέπουν την παρουσία όρθιων, κάτι που σημαίνει οτι χοροί δεν επιτρέπονται για φέτος.
«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε. Μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως στις εμποροπανηγύρεις θα ισχύουν κανόνες λαϊκών αγορών, ενώ στα πανηγύρια θα υπάρχουν κανόνες που θα προβλέπουν την παρουσία μόνο καθήμενων.
Το ίδιο θα ισχύει και για τις συναυλίες, όπου επίσης δεν θα υπάρχουν όρθιοι.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.