- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ήλιος και βροχή σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου του 2020
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, έως μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη και λίγες νεφώσεις, όπου σταδιακά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 21 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 13 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως 3 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.