- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Νέα επιχείρηση της Τροχαίας Αττικής για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Πετρούπολη.
Σε μια ακόμη επιχείρηση για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, το βράδυ, αυτή τη φορά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Πετρούπολη.
Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 77 παραβάσεις. Σύμφωνα με την Τροχαία, πρόκειται 26 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 6 για φιμέ τζάμια, 5 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 3 για στέρηση άδειας οδήγησης, 3 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 20 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για επικίνδυνους ελιγμούς και 13 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.
Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 23 άδειες ικανότητας οδήγησης, 25 άδειες κυκλοφορίας και 25 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα.
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.