- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Σωτηρία Μπέλλου είχε ρίξει βιτριόλι στον άνδρα της επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση και είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση.
Η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε χθες, Τετάρτη, μία 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα έχει σοκάρει και έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να έχει χάσει την όρασή της από το ένα μάτι και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε στην αστυνομία μία γυναίκα με μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα, η οποία της έριξε το ισχυρό οξύ.
Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική επίθεση στη χώρα μας με χρήση του συγκεκριμένου ισχυρού οξέος. Αρκετές άλλες έχουν συνταράξει το πανελλήνιο, με τελευταία την επίθεση εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Μια ιστορία που δεν θυμούνται πολλοί είναι και εκείνη της Σωτηρίας Μπέλλου. Η μεγάλη τραγουδίστρια είχε ρίξει βιτριόλι στον άνδρα της, όταν έμαθε ότι την απατά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.
Το 1938 η Μπέλλου γνώρισε τον Βαγγέλη Τριμούρα, έναν ελεγκτή λεωφορείων που τη φλέρταρε και μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκαν. Ο έγγαμος βίος ήταν μαρτύριο, καθώς εκείνος ξενυχτούσε καθημερινά, έπινε και όταν του έκανε παράπονα τη χτυπούσε, ενώ όταν ήταν έγκυος τη χτύπησε τόσο πολύ που τελικά απέβαλε.
Όταν είχε μάθει ότι ο σύζυγός της την απατούσε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά, του έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η αρχική ποινή ήταν 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά τελικά έμεινε κρατούμενη έξι μήνες. Η φυλακή όμως τη στιγμάτισε για πάντα. Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά πλέον ήταν δακτυλοδεικτούμενη τόσο από την οικογένειά της, όσο και από την τοπική κοινωνία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Live η πορεία των φαινομένων
Λόγω των πλημμύρων και κατολισθήσεων - Θα ισχύσει για 3 μήνες
Βροχοπτώσεις που έφτασαν τα 64 χιλιοστά προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Τι ανέφερε ο κτηνοτρόφος
Στην Αττική έπεσαν 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.