Η άγνωστη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα: «Ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης»
Τι αποκαλύπτει συμμαθήτριά του στο σχολείο - Το άγνωστο φλερτ, τα πάρτι και οι εκδρομές
Ο «αθόρυβος εργάτης» Σωτήρης Τσιόδρας - Νέες άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του.
Νέες άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Σωτήρη Τσιόδρα.
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας που αποθεώνεται από ολόκληρη την Ευρώπη, είναι ο άνθρωπος που παρουσιάζει καθημερινά όλα τα νεότερα για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ένα ήσυχο παιδί, ένας «αθόρυβος εργάτης», όπως υποστηρίζει συμμαθήτρια του, η οποία μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια στο σχολείο. «Με τον Σωτήρη ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό μέχρι την Γ’ λυκείου, για 12 χρόνια. Ο Σωτήρης ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης. Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης» αναφέρει παλιά συμμαθήτρια του καθηγητή και λοιμωξιολόγου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Η Ευγενία Χριστιανούδη, συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα, περιέγραψε και το αθώο φλερτ της μαζί του στο Δημοτικό.
«Θυμάμαι ότι στην Ε' Δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.