Ελλαδα

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Το πρόβλημα με την πλατεία είναι χρόνιο

«Μετά από λίγο έχουν καταναλώσει τόσο αλκοόλ που δεν τολμάς να τους πλησιάσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγία Παρασκευή
Η πλατεία της Αγίας Παρασκευής © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ και πολλά χρόνια επικρατεί το πρόβλημα με τη συγκέντρωση ατόμων στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής όπως τόνισε ο δήμαρχος της περιοχής.

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος με την πλατεία του Αγίου Ιωάννου με τις συγκεντρώσεις ανθρώπων που καταναλώνουν αλκοόλ και κάνουν χρήση ναρκωτικών επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Ο κ. Ζορμπάς τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως «μετά από δύο μέρες έντασης, η πλατεία τώρα καθαρίζεται. Είναι χρόνιο φαινόμενο, δεν είναι κάτι καινούριο. Παλαιότερα, τα πρωινά βρίσκαμε εδώ άτομα που είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών. Οι περισσότεροι που μαζεύονται είναι από άλλες περιοχές. Είναι στέκι για πολλούς» και εν συνεχεία πρόσθεσε για το χρόνιο αυτό πρόβλημα:

«Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ παλιό. Είναι γνωστό στην αστυνομία γιατί έχουν γίνει και πολλές παραβάσεις. Μέχρι και οι κάτοικοι της περιοχής, αν μπορούσαν να πουλήσουν τα σπίτια τους, θα το έκαναν. Αλλά το ζήτημα πλέον είναι η υγεία και η μετάδοση του κορωνοϊού. Το ξέρουν ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις. Αλλά μετά από λίγο έχουν καταναλώσει τόσο αλκοόλ που δεν τολμάς να τους πλησιάσεις».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ