Ελλαδα

Ανώγεια: Παραδόθηκε το όπλο της οικογένειας Ξυλούρη

Οικογένεια Καλομοίρη: Είναι σαφές ποιος σκότωσε τον 63χρονο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διπλό φονικό στα Ανώγεια
Διπλό φονικό στα Ανώγεια © ekriti.gr

Παραδόθηκε το όπλο της οικογένειας Ξυλούρη στο Α. Τ Ανωγείων. Είναι σαφές ποιος σκότωσε τον 63χρονο, σύμφωνα με την οικογένεια Καλομοίρη.

Παραδόθηκε στο Α.Τ Ανωγείων το όπλο που χρησιμοποίησε η οικογένεια Ξυλούρη, το βράδυ του φονικού στα Ανώγεια.

Το όπλο θα εξεταστεί την ώρα που και το όπλο του 29χρονου βρίσκεται ήδη  στα χέρια των αρμόδιων αρχών. Το όπλο θα εξεταστεί και σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε ή όχι κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής. 

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη ισχυρίζεται πως στα χέρια του παιδιού του δεν βρέθηκε πυρίτιδα και άρα δεν σκότωσε αυτός τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη αλλά ο 29χρονος γιος του θύματος. Ωστόσο, ο δικηγόρος του 29χρονου, Διονύσης Βέρρας υπογράμμισε ότι είναι σαφές ποιος σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη. Δικονομικά έχουν διαχωριστεί οι δυο υποθέσεις, τονίζοντας ότι έχουμε δυο διαφορετικά όπλα και αυτό δεν αμφισβητείται, δήλωσε.

Τα σενάρια που, μέχρι στιγμής, εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ είναι δύο:

  • Το πρώτο αφορά στην άγρια συμπλοκή του 30χρονου με τον 29χρονο και παρά τις προσπάθειες άλλων συγχωριανών και φυσικά του Λευτέρη Καλομοίρη, βρέθηκαν ξανά και οι δυο οπλισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο, αφού είχε πέσει νεκρός ο 63χρονος.
  • Το δεύτερο σενάριο αφορά μια εκτίμηση ότι και οι δύο άνδρες να έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο, ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε δηλαδή και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση, θέση που στήριξε και ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη, Γιάννης.

Ο 29χρονος, που παραδόθηκε μαζί με το όπλο του, το μεσημέρι της Κυριακής, από την πλευρά του υποστήριξε ότι πυροβόλησε τον 30χρονο, αφού είδε τον πατέρα του νεκρό. 

Όλες οι απαντήσεις στα σενάρια για το διπλό φονικό στα Ανώγεια θα δοθούν από την εξέταση των όπλων, από τους κάλυκες που βρέθηκαν, το ύψος και η απόσταση από την οποία βλήθηκαν τα θύματα, καθώς και από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Πηγές: cretapost.gr / ekriti.gr

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ