- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός - Άρση μέτρων: Κανονικά όλα τα δρομολόγια στον Προαστιακό από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 - Οι νέες αλλαγές στα εισιτήρια.
Ο Προαστικός μπαίνει σε πλήρη λειτουργία από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, ενώ την ίδια ημέρα κάνουν «πρεμιέρα» και οι αλλαγές στα εισιτήρια.
Σημειώνεται ότι σε λιγότερο από ένα 24ωρο αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς ενεργοποιείται η πρώτη φάση της διαδικασίας που αφορά τη σταδιακή άρση του lockdown.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας που αποφασίστηκαν από την Πολιτεία, τη Δευτέρα 04.05.2020 τίθεται σε πλήρη λειτουργία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος Αθηνών (Πειραιάς - Κιάτο, Πειραιάς - Αεροδρόμιο, Αθήνα - Χαλκίδα και Άνω Λιόσια - Κορωπί), για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση των εργαζομένων που επιθυμούν να μετακινηθούν από και προς τους χώρους εργασίας τους.
Η χρήση προστατευτικής μάσκας από το επιβατικό κοινό είναι υποχρεωτική (όπως και σε όλα τα ΜΜΜ) και ο έλεγχος της εφαρμογής του μέτρου θα γίνεται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που είναι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον.
Νέο σύστημα εισιτηρίων στον Προαστιακό - Τι αλλάζει
Για την ελαχιστοποίηση φαινομένων συνωστισμού εντός των συρμών της, και αποκλειστικά για τον Προαστιακό εκτός αστικής ζώνης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέπτυξε ένα σύστημα εισιτηρίων, συνδέοντας πλέον τα δρομολόγια με τον τίτλο μεταφοράς. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο ο επιβατικός φόρτος σε κάθε συρμό.
Τα νέα εισιτήρια του Προαστιακού συνδέονται με το δρομολόγιο κατά την έκδοσή τους και ισχύουν για μια ώρα πριν έως και δύο ώρες μετά την αναγραφόμενη ώρα αναχώρησης του δρομολογίου που έχει επιλεγεί.
Όλα πλέον τα εισιτήρια Προαστιακού ελέγχονται ηλεκτρονικά στον συρμό από το προσωπικό αμαξοστοιχίας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόκειται να ταξιδέψει ή δεν προλάβει το παραπάνω χρονικό όριο, το εισιτήριο ακυρώνεται ή μεταβάλλεται μέχρι και τις 23:59:59 της ημερομηνίας αναχώρησης του δρομολογίου που αναγράφεται στο εισιτήριο.
Τα εισιτήρια εκδίδονται από το Web (tickets.trainose.gr), το app της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, (androis & ios) και από φυσικά σημεία πώλησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.