- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Επαναλειτουργία δικαστηρίων: Αποχή αποφάσισαν οι δικηγόροι της Αθήνας
Τι ζητούν για να πάρουν πίσω την απόφασή τους
Κορωνοϊός: Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Αθήνας την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, ημέρα επαναλειτουργίας των δικαστηρίων.
Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν οι δικηγόροι της Αθήνας την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 -ημέρα επαναλειτουργίας των δικαστηρίων μετά το lockdown λόγω κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κατά την συνεδρίασή του την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020, ενόψει των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων, αποφάσισε να απέχουν οι δικηγόροι Αθηνών την προσεχή Τρίτη 28 Απριλίου 2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους.
Η απόφαση αφορά τόσο τα δικαστικά όσο και τα εξωδικαστικά καθήκοντα (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς πλαίσιο (ήτοι, χωρίς χορήγηση κατ' εξαίρεση αδειών).
Η στάση του σώματος, όπως αναφέρεται, θα επανακαθοριστεί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, στις 13.00.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Οι 9 περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς Red Code
Τι αναμένεται να υποστηρίξει
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.