Ελλαδα

Η συγκινητική αντίδραση του Τσιόδρα σε προσφυγόπουλο στο Κρανίδι

Πώς επιλήφθηκε του θέματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σωτήρης Τσιόδρας στο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι
Ο Σωτήρης Τσιόδρας στο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Η συγκινητική αντίδραση του Σωτήρη Τσιόδρα σε προσφυγόπουλο, όταν έφτασε στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέβη στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» της Ερμιονίδας στο Κρανίδι Αργολίδας, όπου φιλοξενούνται μετανάστες, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε έγκυο. Μαζί του, βρίσκονται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Ιωάννης Μαλτέζος και ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος.

Κατά πληροφορίες του τοπικού site argonafplia.gr, οι μετανάστες υποστηρίζουν ότι για το κρούσμα ευθύνεται μια καθαρίστρια η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και δεν είχε προσέλθει στην εργασία της εδώ και 12 ημέρες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η 28χρονη βρέθηκε θετική μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στις 19 Απριλίου στο νοσοκομείο Ναυπλίου στο οποίο προσήλθε για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορωνοϊού.

Έλεγχοι του ΕΟΔΥ για κορωνοϊό σε μετανάστες, πρόσφυγες και προσωπικό στο ξενοδοχείο του ΔΟΜ στο Κρανίδι
Έλεγχοι του ΕΟΔΥ για κορωνοϊό σε μετανάστες, πρόσφυγες και προσωπικό στο ξενοδοχείο του ΔΟΜ στο Κρανίδι © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Tο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι
Tο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, μόλις έφτασε στην περιοχή, ο Σωτήρης Τσιόδρας συνάντησε ένα προσφυγόπουλο, το οποίο είχε ένα έγκαυμα. Αμέσως, ζήτησε να ενημερωθεί πώς συνέβη το ατύχημα και κάηκε το παιδί και τον ενημέρωσαν ότι έγινε εντός της δομής. Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος δεν αρκέστηκε σε αυτό αλλά σύμφωνα με την ίδια πηγή, ζήτησε να έρθει αμέσως ασθενοφόρο στο σημείο και στη συνέχεια αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσει ο ίδιος το έγκαυμα του προσφυγόπουλου.

Εν τω μεταξύ, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν ελέγχους σε 470 ωφελούμενους καθώς και στους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, του ΔΟΜ και της δομής και αναμένονται τα αποτελέσματα. Επίσης, δόθησαν αναλυτικές οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και την ορθή λειτουργία της δομής βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο ξενοδοχείο, που τέθηκε σε καραντίνα και φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στο Κρανίδι © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ