- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαλάει ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη: Κρύο και ισχυροί άνεμοι
Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τις καιρικές συνθήκες έως και τη Μεγάλη Παρασκευή
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Τετάρτη με κρύο και ισχυρούς ανέμους. Τι προβλέπεται έως και τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αλλάζει λίγο ο καιρός, με κρύο στα βόρεια και δυνατούς ανέμους στα πελάγη, αλλά στα νότια, θερμοκρασιακά θα έχουμε άνοιξη, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του Mega.
Ειδικότερα, τη ΜεγάληΤετάρτη, τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικές βροχές προβλέπονται αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη και το ΒΑ Αιγαίο, που γρήγορα θα σταματήσουν και θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια στις περιοχές αυτές. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη στα ορεινά και θα σταματήσουν. Στη συνέχεια βροχές, ασθενούς προς μέτριας έντασης, όχι κάτι γενικευμένο, προβλέπονται στα παραθαλάσσια τμήματα της Θεσσαλίας, την Εύβοια, την ανατολική νησιωτική χώρα , την Κρήτη και τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου. Γρήγορα θα περιοριστούν νοτιότερα, αφήνοντας τις υπόλοιπες περιοχές με βελτιωμένο καιρό. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει πτώση 6-7 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς κελσίου, τους 20-22 υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα διατηρηθεί στα επίπεδα των τελευταίων ημερών στη νησιωτική χώρα, με 21-23 βαθμούς στο Αιγαίο.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά νότιοι, γρήγορα θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν στα 6-8 μποφόρ και στο Αιγαίο θα στραφούν σε βοριάδες στα 7-8 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και βόρεια τμήματα 9 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις το πρωί, αρκετή ηλιοφάνεια στη συνέχεια, με ισχυρούς βοριάδες εντάσεως 6-8 και στα ανατολικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13-17 και από το μεσημέρι θα παρουσιάσει σημαντική πτώση.
Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις το πρωί, λίγες βροχές στη Χαλκιδική και ηλιοφάνεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία από 8-13 βαθμούς με βοριάδες 5-7 μποφόρ , το απόγευμα τα στραφούν σε νοτιάδες και θα υποχωρήσουν.
Στην εξέλιξη του καιρού τώρα, τη Μεγάλη Πέμπτη βροχές αναμένονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα νότια, αλλά θα ζεστάνει λίγο ο καιρός στα κεντρικά και βόρεια και οι βοριάδες μέχρι 7-8 μποφόρ και βαθμιαία το βράδυ θα υποχωρήσουν.
Κλείνοντας, τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις αλλά κυρίως λιακάδα. Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε πιο υψηλές τιμές και οι άνεμοι θα πνέουν σε εντάσεις μέχρι 5-6 μποφόρ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.