- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεαρός άνδρας στις Σέρρες προσπάθησε να ξεφύγει της σύλληψης, φωνάζοντας στους αστυνομικούς ότι έχει κορωνοϊό.
Ένας διαρρήκτης στις Σέρρες προσπάθησε να γλιτώσει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς χρησιμοποιώντας τον κορωνοϊό. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR, ο νεαρός άνδρας έλεγε στους αστυνομικούς, που πήγαιναν να τον συλλάβουν, να μην τον πλησιάσουν γιατί είχε κορωνοϊό.
Η ΕΛΑΣ ενημερώθηκε για μία εν εξελίξει διάρρηξη σε ακατοίκητο σπίτι και κατάφερε να φτάσει γρήγορα στο σημείο πιάνοντας τους δράστες. Ο ένας από αυτούς, ένας νεαρός Ρομά, άρχισε να λέει στους αστυνομικούς: «Έχω κορωνοϊό, μην πλησιάζετε», όμως ούτε αυτό, ούτε οι φωνές και το βήξιμό του είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελε.
Οι άνδρες της αστυνομίας είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τον συνέλαβαν τόσο αυτόν, όσο και τους άλλους δύο συνεργούς του. Μάλιστα οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκαν ότι δεν είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δράστες, εκτός από τις κατηγορίες για τη διάρρηξη, βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.