- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός - Βόλος: Έκλεισε και η παραλία της πόλης
Λόγω του μεγάλου συνωστισμού κόσμου παρά την καραντίνα
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας και τις απαγορεύσεις στην κίνηση των πολιτών, η παραλία του Βόλου είναι κλειστή καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το πρωί της επομένης.
Κλειστή από σήμερα και η παραλία του Βόλου, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω του μεγάλου συνωστισμού κόσμου που, παρά την καραντίνα, είχε βγει να περπατήσει ή να αθληθεί.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας και τις απαγορεύσεις στην κίνηση των πολιτών, η παραλία του Βόλου είναι κλειστή καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το πρωί της επομένης, ενώ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν μόνο όσοι διαμένουν σε πολυκατοικίες της λεωφόρου Αργοναυτών ή έχουν σκάφη ελλιμενισμένα στην ίδια περιοχή.
Σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μαζί με αντιδημάρχους και τον επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας επιθεώρησε την παραλία και τα κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν σε μήκος εκατοντάδων μέτρων, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.
Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε με έμφαση ακόμη ότι «είναι δυσάρεστο για μένα, έναν κοινωνικό άνθρωπο να λαμβάνω τέτοια μέτρα, όμως το κάνουμε για λίγο και για το καλό των πολιτών».
Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας ο δήμος Βόλου θα προμηθευτεί επιπλέον 300 μέτρα σε κάγκελα, τύπου κιγκλιδώματος, για να τοποθετηθούν σε άλλα σημεία της παραλίας, καθώς παρουσιάστηκε έλλειψη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.