- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κορωνοϊός - Βόλος: Έκλεισε και η παραλία της πόλης
Λόγω του μεγάλου συνωστισμού κόσμου παρά την καραντίνα
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας και τις απαγορεύσεις στην κίνηση των πολιτών, η παραλία του Βόλου είναι κλειστή καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το πρωί της επομένης.
Κλειστή από σήμερα και η παραλία του Βόλου, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση σε όλους, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω του μεγάλου συνωστισμού κόσμου που, παρά την καραντίνα, είχε βγει να περπατήσει ή να αθληθεί.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας και τις απαγορεύσεις στην κίνηση των πολιτών, η παραλία του Βόλου είναι κλειστή καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το πρωί της επομένης, ενώ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν μόνο όσοι διαμένουν σε πολυκατοικίες της λεωφόρου Αργοναυτών ή έχουν σκάφη ελλιμενισμένα στην ίδια περιοχή.
Σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μαζί με αντιδημάρχους και τον επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας επιθεώρησε την παραλία και τα κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν σε μήκος εκατοντάδων μέτρων, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.
Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε με έμφαση ακόμη ότι «είναι δυσάρεστο για μένα, έναν κοινωνικό άνθρωπο να λαμβάνω τέτοια μέτρα, όμως το κάνουμε για λίγο και για το καλό των πολιτών».
Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας ο δήμος Βόλου θα προμηθευτεί επιπλέον 300 μέτρα σε κάγκελα, τύπου κιγκλιδώματος, για να τοποθετηθούν σε άλλα σημεία της παραλίας, καθώς παρουσιάστηκε έλλειψη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.