- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαράζ εμπρησμών στη Θεσσαλονίκη-Στόχος οχήματα εταιρειών courier
Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός σε αυτοκίνητα ταχυμεταφορών στο κέντρο της πόλης. Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
Στόχος εμπρηστών έγιναν αυτοκίνητα εταιριών ταχυμεταφορών (courier) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστοι, γύρω στις 11 χθες το βράδυ της Κυριακής έβαλαν φωτιά σε δύο οχήματα ισάριθμων εταιρειών, που ήταν σταθμευμένα επί της Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Αντιγονιδών, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε αυτά.
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 22:40, ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του τοποθέτησε στο δεξί εμπρόσθιο ελαστικό του κάθε οχήματος πλάκες παραφίνης και στα συνέχεια τις άναψε με αναπτήρα.
Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικές πηγές αποδίδουν την ενέργεια στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τη συνδέουν με τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια στα κόστη αποστολής από εταιρεία courier.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.