- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Παραδόθηκαν στο υπουργείο Υγείας 250.000 χειρουργικές μάσκες, δωρεά της εταιρείας «Stoiximan».
Παραδόθηκαν στις κεντρικές αποθήκες του υπουργείου Υγείας 250.000 χειρουργικές μάσκες, δωρεά της εταιρείας «Stoiximan». Οι μάσκες έφτασαν με πτήση από το Πεκίνο, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Για την έγκαιρη παραλαβή του συγκεκριμένου φορτίου, βάρους 1,1 τόνων, χρειάστηκαν οι συντονισμένες ενέργειες του Γραφείου του Πρωθυπουργού, των υπουργείων Υγείας και Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα.
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε την εταιρεία «Stoiximan» για τις 250.000 χειρουργικές μάσκες και για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνουμε στη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.