- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης: Να μην ανησυχούν οι πολίτες για τους πλειστηριασμούς
Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό
Ούτε τους πλειστηριασμούς θα πρέπει να σκέφτονται οι πολίτες εν μέσω των δύσκολων καιρών που περνά η κοινωνία όπως σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Κανέναν απολύτως λόγο δεν έχουν οι πολίτες να ανησυχούν για τους πλειστηριασμούς όπως σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Όπως διεμήνυσε ο υπουργός, η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς για το θέμα των πλειστηριασμών, οι οποίοι δε θα πρέπει να απασχολούν κανέναν αυτή την περίοδο με όσα συμβαίνουν λόγω κορωνοϊού.
«Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για τους πλειστηριασμούς», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό σταθμό.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας, που εκπνέει στις 30 Απριλίου, ανέφερε πως το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, τονίζοντας πως θα βρεθεί λύση στον κατάλληλο χρόνο. Σημείωσε πως θεωρεί παντελώς απίθανο «οι τράπεζες ή οι θεσμοί να ονειρεύονται πλειστηριασμούς αυτές τις ώρες», ενώ συμπλήρωσε πως τα δικαστήρια είναι κλειστά αυτό το διάστημα.
Αναφερόμενος στη συμφωνία που επετεύχθη με τις εισπρακτικές εταιρείες αυτή προβλέπει μεταξύ των άλλων την αναστολή καταβολής των δόσεων για τρεις μήνες στους πιστούχους που δικαιούνται την κρατική ενίσχυση των 800 ευρώ, κατόπιν επικοινωνίας με τον δανειολήπτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.