- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βόλος: 22χρονος που ταξίδεψε στη Βρετανία, προσβλήθηκε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου.
Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού Covid-19 στον Βόλο, ανακοινώθηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου. Πρόκειται για έναν νεαρό 22 ετών, που απ' το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και μόλις επέστρεψε στον Βόλο παρουσίασε συμπτώματα - γεγονός που προκάλεσε υποψίες στους γιατρούς με αποτέλεσμα να λάβουν και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ο νεαρός ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του ενώ νοσηλευόταν από το Σάββατο.
Η καθυστέρηση στα αποτελέσματα των εξετάσεων οφειλόταν στην έλλειψη αντιδραστηρίων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με τους γιατρους, ο 22χρονος έχει πολύ καλή κλινική εικόνα, τα συμπτώματα είναι ήπια και αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για την διαχείριση της κατάστασής τους. Δεν αποκλείεται ο νεαρός και πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στον Βόλο να πάρει εξιτήριο απ' το νοσοκομείο, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα παραμείνει στο σπίτι του σε αυστηρή καραντίνα και απομόνωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.