Άστατος ο καιρός την Κυριακή, με τοπικές βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένεται σε μεγάλο μέρος της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως οκτώ μποφόρ στο Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένηση.
Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και οι συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 18, στην Θεσσαλία από 8 έως 19, στη Ήπειρο από 10 έως 17, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο από 11 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 19 και στην Κρήτη από 15 έως 23.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές έως νότιες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.