- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η 26χρονη μητέρα που κρατείται για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην Πλαζ Πάτρας.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 26χρονη που κατηγορείται για την εγκατάλειψη και τον πνιγμό του βρέφους της, στην περιοχή Πλαζ, στην Πάτρα.
Η νεαρή που τη νύχτα παρέμεινε στα κρατητήρια του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και τις έρευνες, βρίσκεται όπως δηλώνει και ο συνήγορός της σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ούτε και ο ίδιος να επικοινωνήσει, ουσιαστικά μαζί της. Ο Γιάννης Αποστολόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εξήγησε ότι «η εντολέας μου είναι κλασική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου tempo24, η κοπέλα είχε κρύψει απ' όλους την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν γνώριζε πως είχε μεταβεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» για τον τοκετό.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απόφασή της ήταν ειλημμένη. Φέρεται να ήθελε προχωρήσει σε καισαρική τομή για να γεννήσει, φοβούμενη ενδεχομένως ότι με το πέρασμα των ημερών θα γινόταν αντιληπτή από τον κοινωνικό της κύκλο. Ως εκ τούτου πιστεύεται ότι μετέβη στο νοσηλευτήριο και με τη δικαιολογία πως ο γιατρός της που διαμένει στην Αθήνα είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, της συνέστησε να κάνει καισαρική, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ιατρούς της κλινικής να την αναλάβουν. Το προσωπικό της κλινικής από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως η νεαρή πρέπει να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς κανείς δεν τη συνόδευε, ενώ ούτε καν ρούχα για την ίδια και το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο δεν είχε μαζί της.
Προ τριημέρου τελικά γέννησε και χθες τα ξημερώματα, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, τύλιξε το μωρό της σε μια κουβέρτα και έφυγε με το αυτοκίνητό της που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο. Πήγε στην περιοχή της Πλαζ όπου και άφησε όπως ισχυρίζεται το μωρό της. Για να βρεθεί πνιγμένο μερικές ώρες αργότερα από περιπατητές.
Η γυναίκα πήγε στο σπίτι της μητέρας της, σε χωριό έξω από την Πάτρα, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί, καθώς το νοσοκομείο είχε ήδη ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνισή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.