- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Εύβοια: Μια νεκρή γυναίκα σε τροχαίο
Το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό έπειτα από σύγκρουση με άλλο ΙΧ
Στο 15ο χιλιόμετρο του δρόμου Χαλκίδας – Λεπούρων, στο σημείο Λινοβρόχη, το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ.
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 43χρονη γυναίκα από την περιοχή της Ερέτριας στην Εύβοια, σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, η άτυχη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμο Χαλκίδας – Λεπούρων, με κατεύθυνση τα Λέπουρα.
Στο 15ο χιλιόμετρο, στο σημείο Λινοβρόχη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 79χρονος.
Από την σύγκρουση το αυτοκίνητο της 43χρονης έπεσε σε γκρεμό ύψους 3 μέτρων, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα. Για το απεγκλωβισμό της χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Χαλκίδας, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε νεκρή στο νοσοκομείο της πόλης.
Με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 79χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.