«Τοξοβόλος του Συντάγματος»: Οι ψεύτικες ταυτότητες των συλληφθέντων
Και των δύο γυναικών που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική
Η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «Τοξοβόλου του Συντάγματος».
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Αθηνών οι ταυτότητες με τις οποίες κινούταν ο λεγόμενος «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:
Α.) Τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων:
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και
ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρα-Ευδοξία του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α.
Β.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε την 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΜΑΡΙΑΣ γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά.
Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία του συλληφθέντα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη.
Γ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε την 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία ΛΑΜΠΙΡΗ ΖΩΗ του ΠΕΤΡΟΥ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, γεν. 17/07/1989 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής.
Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας.
Δ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε την 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής.
Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας-Ευδοξίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε αυτά θα φοιτήσουν 6.000 μαθητές, οι οποίοι θα εισάγονται με τεστ δεξιοτήτων
Πτώση θερμοκρασίας σε αρκετές περιοχές της χώρας
Αναλυτικά οι δικαιούχοι και τα ποσά
Η ανάρτηση του αδερφού του
Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος
Η ηθοποιός έκανε ανάρτηση, κάνοντας γνωστή την είδηση του θανάτου του παιδιού της
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης
Η Γλυκερία εξέφρασε τη λύπη της για τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ
Η Καίτη Γκρέυ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 100 ετών
Η Finos Film αποχαιρέτησε τη «βασίλισσα του λαϊκού τραγουδιού» με μία ανάρτηση στο Instagram
Με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγία η τραυματίας
Η πρόγνωση Κολυδά για Δευτέρα και Τρίτη
Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ και αλυσίδα fast food
Η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τον σεξισμό στην πολιτική και την εγκυμοσύνη της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.