- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: Γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου γιου της συζύγου του
Το παιδί κατήγγειλε ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα επτά του χρόνια έως τα 16
Ο Κρητικός γιατρός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση, καθώς φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού.
Ένοχος κρίθηκε Κρητικός γιατρός, καθώς φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση, ενώ εν τέλει του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης.
Την ενοχή του κατηγορουμένου είχε προτείνει νωρίτερα η Εισαγγελέας της Έδρας, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, οπότε η Έδρα υιοθέτησε την πρόταση της Εισαγγελέως και καταδίκασε τον κατηγορούμενο.
Αργότερα, αγόρευσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, ενώ προηγήθηκε και η απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος αρνήθηκε – για μία ακόμη φορά – τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται πως ο Κρητικός γιατρός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση, καθώς φέρεται να ασελγούσε – επί σειρά ετών – σε βάρος του ανήλικου παιδιού που είχε αποκτήσει η – πρώην – γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.
Παρά το ότι ο ίδιος αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, μέσα στο 2019 κρίθηκε ένοχος σε δύο διαφορετικές δίκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι από την “τρυφερή” ηλικία των 7 ετών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο ο γιατρός είχε καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου τον περασμένο Ιούνιο, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του ανηλίκου από το 2005 έως το 2014. Με λίγα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές, ο γιατρός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του αγοριού για εννέα ολόκληρα χρόνια, μέχρι το παιδί να γίνει 16 ετών.
Ο ανήλικος αποκάλυψε, ωστόσο, τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφότου εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και αποχώρησε από την οικογενειακή εστία. Ειδικότερα, φέρεται να αποκάλυψε στη μητέρα του το 2015 τα όσα φέρεται να τράβηξε. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο γιατρός ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου αγοριού σε διάφορα μέρη, μεταξύ άλλων στο μπάνιο και στο υπόγειο.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.