- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός σήμερα: Βροχές, σκόνη ισχυροί άνεμοι
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Έως 16 βαθμοί Κελσίου η θερμοκρασία.
Τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στη βορειοανατολική χώρα, δυτικοί άνεμοι έως 7 μποφόρ στα πελάγη, περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότα.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 σε μεγάλο μέρος της χώρας αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και σταδιακά στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στη Θράκη και ενδεχομένως στην Ανατολική Μακεδονία. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις, ενώ τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Παράλληλα, σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στη Νότια Ελλάδα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 17, στη Θεσσαλία από 2 έως 19 βαθμούς, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από 7 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις που τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο για τα πράσινα ταξί παίρνει τον δρόμο για ψήφιση στη Βουλή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο δημιουργός που με τις ταινίες του ύμνησε τον έρωτα και την αστική ζωή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν φοβισμένη και ταλαιπωρημένη
Σε ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.