Ελλαδα

Βίντεο: Είναι αυτός ο μαθητής ο ορισμός του «τραμπούκου»;

Σάλος και προβληματισμός για το πώς ένας μαθητής απειλεί την καθηγήτρια για μια απουσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητής απειλεί την καθηγήτριά του για μια απουσία
Μαθητής απειλεί την καθηγήτριά του για μια απουσία / © YouTube

Μαθητής σε Επαγγελματικό Λύκειο απαθανατίζεται να απειλεί και να υβρίζει την καθηγήτριά του για μια απουσία, ενώ όλη η τάξη απλά χασκογελά.

Η ιστοσελίδα npress.gr έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και παράλληλα προβληματίζει για την κατάσταση της σχολικής αγωγής και παιδείας στη χώρα. Στο βίντεο ένας μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου έχει στηθεί απέναντι στην καθηγήτριά του και εκστομίζοντας απειλές και ύβρεις απαιτεί να σβηστεί μια απουσία του.

Την ίδια ώρα, επικρατεί ο γνωστός «χαβαλές» στην τάξη που επί της ουσίας ενθαρρύνει τον τραμπουκισμό του μαθητή απέναντι στην καθηγήτριά του. Η εκπαιδευτικός, από την πλευρά της, δείχνει να διατηρεί την ψυχραιμία της. Γεγονός που προβληματίζει ακόμα περισσότερο καθώς δίνει την εντύπωση ότι έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και είτε αδυνατεί να αντιδράσει είτε έχει απλά συνηθίσει.

Δείτε το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο μετά και την πρόσφατη καταγγελία για εκφοβισμό σε δημοτικό σχολείο, όπου μαθητές έβαλαν συμμαθήτριά του να γλείψει την τουαλέτα. 

Heavy Rains in Brazil Cause Flooding, Landslides

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ