- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής ανήλικης στο Πέραμα (εικόνες)
Η 12χρονη τον ξυλοφόρτωσε, βγάζοντάς τον νοκ άουτ
Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 25χρονου που επιχείρησε να βιάσει 12χρονη στο Πέραμα - Η ανήλικη τον ξυλοφόρτωσε.
Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία το όνομα και τις φωτογραφίες του 25χρονου που πήγε να κακοποιήσει σεξουαλικά μια 12χρονη μαθήτρια στο Πέραμα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις αρχές Ιανουαρίου. Ο δράστης ακολούθησε την ανήλικη, όταν εκείνη κατέβηκε από το λεωφορείο για να πάει στο σπίτι της.
Όταν έκανε την επίθεσή του, η 12χρονη αντέδρασε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αθλήτρια του Σάντα, πολεμική τέχνη που μοιάζει με Kick Boxing, έριξε δύο γροθιές και μια κλοτσιά, βγάζοντας νοκ - άουτ τον 25χρονο. Τραυματισμένος στο πρόσωπο ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει. Συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε άλλο λεωφορείο για να ξεφύγει. Στο Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώθηκε ότι είναι διαβόητο μέλος εγκληματικής συμμορίας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης ονομάζεται IBRAHIM YOUSSEF και είναι από την Αλγερία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.