- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Άναβα το γκαζάκι στην ντουλάπα για να στεγνώσουν τα ρούχα μου» λέει ο ένοικος του καμένου διαμερίσματος στα Μελίσσια.
Από αναμμένο γκαζάκι στην ντουλάπα, ξεκίνησε χθες νωρίς το μεσημέρι η φωτιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στα Μελίσσια.
Ο ένοικος του διαμερίσματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως ζει εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ρεύμα, λόγω της αδυναμίας του να πληρώσει τους λογαριασμούς και για να στεγνώνει τα ρούχα του άναβε μέσα στην ντουλάπα γκαζάκι, με αποτέλεσμα να προκληθεί η μεγάλη πυρκαγιά.
Ο ίδιος επειδή δεν είχε πού να πάει χθες το βράδυ κοιμήθηκε στο καταστραμμένο διαμέρισμα κι απηύθυνε έκκληση προς τους τηλεθεατές για ρούχα, γιατί έχει καταστραφεί το βιος του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου
Η ανακοίνωση της γκαλερί Τσαγκαράκης
Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης της νόσου
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το χειμωνιάτικο σκηνικό
Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Ποια δρομολόγια υποκαθίστανται από λεωφορεία
Σε χειμωνιάτικο «κλοιό» η χώρα
Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω gov.gr
Ποιες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 10:30
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.