- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε νέα επιχείρηση εκκένωσης των ανακαταλήψεων των κτιρίων επί της οδού Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι έχει προχωρήσει η αστυνομία.
Στα δύο κτίρια – τα οποία είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τα Χριστούγεννα – εισέβαλαν σήμερα το απόγευμα αντιεξουσιαστές και τα ανακατέλαβαν.
Επί τόπου έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει τα κτίρια ενώ προχώρησαν και σε 9 προσαγωγές αλληλέγγυων.
Οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν από τα σημεία ενώ στην περιοχή παραμένουν διμοιρίες των ΜΑΤ. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη ενώ αναμένονται και εισαγγελικοί λειτουργοί.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία οι αντιεξουσιαστές στην οδό Ματρόζου ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου όπου έσπασαν ένα παράθυρο και προχώρησαν στην ανακατάληψη ενώ στην οδό Παναιτωλίου πιθανόν ανέβηκαν με σκάλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιον κρατούμενο εστιάζουν οι Αρχές
Ποιος είναι ο ρόλος τους
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.