- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Άνδρο και Τήνο, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Λίγο πριν τις 4.30 μμ αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Άνδρο και Τήνο, ενώ αποκαθίστανται σταδιακά και οι μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο δίκτυο των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ «πριν από λίγη ώρα, με τη λειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ στην Άνδρο, αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο νησί αλλά και στην Τήνο.
Μεμονωμένες τοπικές βλάβες που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο και των δύο νησιών από τους ισχυρούς ανέμους, αποκαθίστανται σταδιακά από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκονται επί ποδός και εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών».
Και η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ κλείνει επισημαίνοντας ότι «το σύνολο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή περαιτέρω ταλαιπωρίας των καταναλωτών».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.