- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναχωρεί εσπευσμένα ο Νετανιάχου από την Αθήνα
Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά τον φόνο του υποστράτηγου Σουλεϊμανί του Ιράν
Φόνος Σουλεϊμανί: Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα μετά τον φόνο του ιρανού υποστράτηγου.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα έπειτα από τον φόνο στη Βαγδάτη από τις ΗΠΑ του ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί, ισχυρού απεσταλμένου της Τεχεράνης για τις ιρακινές υποθέσεις, ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ ένας αξιωματούχος από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί.
Ο Νετανιάχου βρίσκεται στην Αθήνα για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMEd με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.
Επίσης, ακυρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, λόγω έκτακτης αναχώρησης του κ. Νετανιάχου για Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια εργαζομένων και επισκεπτών
Αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε ουσία - Τι συμβαίνει στις πόλεις της Ευρώπης
Αμερικανικό stealth βομβαρδιστικό καθηλώνεται στη Λάρισα - Εντυπωσιακές εικόνες και σενάρια
Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ και στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης
Οδηγός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα συμπτώματα στα ζώα και τους τρόπους μετάδοσης
Πότε αναμένεται η βελτίωση της ατμόσφαιρας
Ισχυρίζεται άμυνα μετά από επίθεση - Ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Σε καραντίνα το νησί για να μην εξαπλωθεί η νόσος
Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι τη Αττικής δεν αναγνώριζαν τα αυτοκίνητά τους από τις λάσπες
Η Ειρήνη Βούη ή «κυρά Ρηνιώ» γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1918 και απέκτησε 6 παιδιά
Στην πτήση βρίσκονται συνολικά 100 άτομα με 47 κατοικίδια
Οι κάτοικοι παρέμεινα χωρίς πόσιμο νερό για τρεις μήνες
Συνελήφθησαν 21 άτομα - Πώς δρούσαν
Πότε πηγαίνουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.