- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πυκνή η χιονόπτωση στο Πήλιο. Δουλεύουν ασταμάτητα τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες. Προβλέπεται δύσκολη νύχτα.
Έντονη χιονόπτωση σημειώνεται τις τελευταίες ώρες στις περιοχές του Πηλίου σε υψόμετρο άνω των 300 μέτρων, «ντύνοντας» στα λευκά μεγάλο μέρος της ορεινής Μαγνησίας.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη 15 μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν ρίχνοντας αλάτι στο οδικό δίκτυο, ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί.
Επίσης ετοιμάζονται και άλλα πέντε μηχανήματα για να βγουν στο οδικό δίκτυο, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού.
Σημειώνεται πως οι δρόμοι παραμένουν μέχρι στιγμής ανοιχτοί, όμως είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τους οδηγούς των αυτοκινήτων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.