- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλλιάνος: Έρχεται ψυχρή εισβολή πριν από την Πρωτοχρονιά
«Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια, έρχεται κατά πάσα πιθανότητα ο πραγματικός χειμώνας»
Ψυχρή εισβολή διάρκειας τριών - τεσσάρων ημερών εκτιμά πως θα έρθει από την Παρασκευή στη χώρα μας, ο Γιάννης Καλλιάνος.
Για ψυχρή εισβολή λίγα 24ωρα πριν από την Πρωτοχρονιά κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του στο Facebook, όπως είχε κάνει νωρίτερα και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
«Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια έρχεται κατά πάσα πιθανότητα ο πραγματικός χειμώνας. Αναφέρομαι στην επικείμενη ψυχρή εισβολή η οποία θα είναι λίγο ισχυρότερη από μέτριας έντασης» αναφέρει ο μετεωρολόγος και επισημαίνει ότι «οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν αρκετά χαμηλά γεωγραφικά αλλά και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «ακόμη είναι μεγάλο ρίσκο για παράδειγμα να πούμε αν θα χιονίσει στην Αττική και πού».
«Το μόνο που φαίνεται ότι έχει "κλειδώσει" είναι το κρύο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 3-4 μέρες» αναφέρει και συστήνει να μην λέμε πολλά, καθώς «δεν μπορώ με λίγα λόγια να σας αναλύσω περισσότερο αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής διότι πρέπει να περάσουν ακόμη δύο ημέρες για να σιγουρευτώ».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:
Έρχονται πράγματι χιόνια από τα τέλη της εβδομάδας;
Από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια έρχεται κατά πάσα πιθανότητα ο πραγματικός χειμώνας. Αναφέρομαι στην επικείμενη ψυχρή εισβολή η οποία θα είναι λίγο ισχυρότερη από μέτριας έντασης.
Φαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν αρκετά χαμηλά γεωγραφικά αλλά και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και είναι μεγάλο ρίσκο για παράδειγμα να πούμε αν θα χιονίσει στην Αττική και πού.
Το μόνο που φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» είναι το κρύο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 3-4 μέρες. Για όλα τα υπόλοιπα είναι ακόμη λεπτές οι Μετεωρολογικές ισορροπίες.
Και είδατε, όσοι Μετεωρολόγοι έσπευσαν να μιλήσουν για αυτή την επικείμενη ψυχρή εισβολή δεν τόλμησαν να αναφέρουν περιοχές και υψόμετρα γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Μη λέμε πολλά λοιπόν, κρατήστε μόνο ότι έρχεται κρύο στα τέλη της εβδομάδας και από εκεί και πέρα θα σας ενημερώσω για τα υπόλοιπα. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την Πέμπτη όλα τα υψόμετρα χιονοπτώσεων για να ενημερωθείτε πλήρως και αναλυτικά.
Αν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους που αδυνατούν να ζεστάνουν τα νοικοκυριά τους, τους άστεγους αλλά και τα αδέσποτα ζώα, που οφείλει η πολιτεία να λάβει τα μέτρα της, μακάρι να δούμε και χιονοπτώσεις και σε περιοχές της Αττικής με χαμηλά υψόμετρα.
Δεν μπορώ με λίγα λόγια να σας αναλύσω περισσότερο αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής διότι πρέπει να περάσουν ακόμη 2 ημέρες για να σιγουρευτώ.
Χρόνια πολλά!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.