- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέταξε από το μπαλκόνι με σφουγγαρίστρα τον επίδοξο διαρρήκτη
Η ηλικιωμένη από τη Χίο πήρε την κατάσταση στα χέρια της
Ηλικιωμένη στη Χίο πέταξε με σφουγγαρίστρα κάτω από το μπαλκόνι επίδοξο διαρρήκτη.
Την προηγούμενη Κυριακή, η ηλικιωμένη Β. Μ. στην Κοινή Χίου άκουσε γύρω στις 3 τα ξημερώματα έναν θόρυβο έξω από το σπίτι της. Σύμφωνα με τα όσα διηγείται, πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πηγαίνοντας προς την εξωτερική πόρτα είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στη βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι του μπαλκονιού.
Με μια αστραπιαία κίνηση η 80χρόνη έπιασε την σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της και τον πέταξε στον κήπο. Κατά την προσγείωση του από ύψος 6 μέτρων χτύπησε στο πόδι, όμως κατάφερε να σηκωθεί και τράπηκε σε φυγή.
Το Α/Τ Καλαμωτής διεξάγει έρευνα, ενώ σύμφωνα με το chiosin.gr, βρίσκεται κοντά στα ίχνη του από τα αποτυπώματα που άφησε και τον τραυματισμό του κυρίως στο πόδι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.