Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας για το αίτημα του για 9ημερη άδεια.
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, κατέφυγε ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα, για να εξετάσει το αίτημά του καταδικασμένου τρομοκράτη σε 11 φορές ισόβια.
Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Δεκεμβρίου, μετά τα αλλεπάλληλα απορριπτικά βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας επανήλθε στο αίτημά του για νέα άδεια από τις φυλακές και απορρίφθηκε.
Συγκεκριμένα ο καταδικασμένος σε ισόβια «εκτελεστής» της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» ζήτησε να περάσει εννέα ημέρες εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του.
Την προηγούμενη εβδομάδα, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα και το απέρριψε, κατά πλειοψηφία (2-1).
Ο εκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης « 17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται από τον Αύγουστο του 2018 στις φυλακές Κασσαβέτειας, ενώ συνολικά από την Κασσαβέτεια και τον Κορυδαλλό , έχει λάβει μέχρι τώρα άδεια συνολικά έξι φορές .
Της προσφυγής του Κουφοντίνα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου προηγήθηκε και η αρνητική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου των φυλακών για εορταστική άδεια 9 ημερών που είχε αιτηθεί ο 11 φορές ισοβίτης, με αποτέλεσμα την τελική απόφαση να την λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.