- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μικροπροβλήματα από τη «Διδώ» στη Βόρεια Ελλάδα (video)
Η εικόνα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ημαθία
Μικροπροβλήματα από το πέρασμα στη Βόρεια Ελλάδα του νέου κύματος κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία «Διδώ».
Δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στη Βόρεια Ελλάδα η «Διδώ», το νέο κύμα κακοκαιρίας που εξελίσσεται στη χώρα.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη, ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τα ξημερώματα μεμονωμένες πτώσεις δένδρων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση κλαδιών από το οδόστρωμα, χωρίς να αναφερθεί όμως κάποιος τραυματισμός.
Το πολεοδομικό συγκρότημα είναι καλυμμένο από πυκνή νέφωση και βρέχει κατά διαστήματα, ενώ ο υδράργυρος, λίγο μετά τις 8:00, έδειχνε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης τους 11 βαθμούς Κελσίου.
Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (από ανατολικά προς δυτικά), όπως στην Περιφερειακή Οδό, τη Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατία. Νωρίτερα, το πρωί, στην ΠΑΘΕ, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων «δίπλωσε» νταλίκα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Κατερίνη.
Χαλκιδική
Βροχερός είναι ο καιρός στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι μεγαλύτερες ποσότητες νερού έπεσαν στην Πιερία και τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν ρέματα και ήδη μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται επί τόπου για τον καθαρισμό τους. Κλειστά είναι κάποια σημεία επαρχιακών δρόμων της Χαλκιδικής, όπως στους Δήμους Αριστοτέλη (ήδη από προηγούμενα κύματα κακοκαιρίας), Σιθωνίας, Πολυγύρου κ.ά., λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού.
Ημαθία
Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στα ορεινά της Ημαθίας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου και στην παλιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Το όχημα έχει εντοπιστεί, ωστόσο η προσέγγιση είναι δύσκολη και γι αυτό το λόγο κληθεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν εντός του οχήματος βρισκόταν οδηγός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη διάσωση του 34χρονου που εγκλωβίστηκε στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Παραλίγο να έρθουν στα χέρια οδηγοί ταξί στις απεργιακές κινητοποιήσεις
Από πότε ξεκινά το μεσημέρι και από πότε το βράδυ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Ποιες περιοχές θα κάνουν παρέλαση με βροχή
Τι ώρα και πότε βγαίνουν και πάλι τα ταξί στην Αθήνα
Επεισόδια πριν την έναρξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρό μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής - Δείτε χάρτη
Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.