- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ΚΝΕ καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση ΜΑΤ εναντίον φοιτητών στη συγκέντρωση στο Καβούρι.
Η ΚΝΕ καταγγέλλει την «απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσαν σήμερα δυνάμεις των ΜΑΤ εναντίον φοιτητών, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων στη Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Καβούρι, με συνέπεια τον τραυματισμό 4 φοιτητών, μελών της ΚΝΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».
» Η κυβέρνηση της ΝΔ εντείνει τον αυταρχισμό θέλοντας να επιβάλει "σιγή νεκροταφείου", προκειμένου να σαρώσει ό,τι δικαίωμα έχει απομείνει στον λαό και τη νεολαία, να περάσει το νομοσχέδιο, που διαμορφώνει ένα ακόμα πιο ακριβό εκπαιδευτικό σύστημα για τις λαϊκές οικογένειες. Η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι-χέρι με την καταστολή. Αυτό επιβεβαιώνεται με όλες τις κυβερνήσεις» επισημαίνει η ΚΝΕ προσθέτοντας ότι «είναι απολύτως καταδικαστέα η στάση των πρυτάνεων, που αντί να ακούσουν τους φοιτητές και τους συλλόγους τους, τα προβλήματά τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους λόγω της υποχρηματοδότησης και των τεράστιων ελλείψεων, τις διεκδικήσεις τους, καλούν αστυνομικές δυνάμεις, στήνουν κλούβες, προχωρούν σε λοκ άουτ σχολών!».
» Καμία αναμονή! Κανένας φόβος! Ο αγώνας των φοιτητών μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων φοιτητών στις μαζικές, συλλογικές διαδικασίες και τις κινητοποιήσεις, στη διεκδίκηση των σύγχρονων δικαιωμάτων τους στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΝΕ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.