Ελλαδα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Πολυτεχνείου

Σε ποιους δρόμους - Τι αναφέρει η Τροχαία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχονόμος
Τροχονόμος/©INTIMENEWS/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Πότε και πού τίθενται σε ισχύ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ εντός της ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των εκδηλώσεων για την «46η Επέτειο του Πολυτεχνείου», στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις «ενεργοποιούνται» στις 12.00 το μεσημέρι και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι επί ποδός βρίσκονται 5.000 αστυνομικοί, ενώ τρεις σταθμοί του Μετρό κλείνουν εντός της ημέρας.

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία - τρόλεϊ

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία - τρόλεϊ).

Έκκληση από την αστυνομία

Η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και τη στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των Η.Π.Α, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ