- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δίωξη για κακουργήματα κατά των συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική
Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν αφορούν σε τρομοκρατικές πράξεις
Την Τρίτη παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες ως μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
Την Τρίτη παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, οι οποίοι φέρονται ως μέλη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα (Σάββατο) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου εναντίον τους ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, ενώ παράλληλα εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος τους για τη ληστεία σε ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου 2019.
Ειδικότερα, οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον τους και ακόμα δύο ατόμων οι οποίοι αναζητούνται, αφορούν τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ' εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση όπλων, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία,παράνομη οπλοκατοχή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.