- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καμίνια: Υπνοβατούσε η 14χρονη παρ’ ολίγον μητροκτόνος; (video)
Νέα στοιχεία για την έφηβη που μαχαίρωσε τη μητέρα της
Νέα στοιχεία για το πώς μαχαίρωσε τη μητέρα της η 14χρονη στα Καμίνια. Φέρεται να υπνοβατούσε.
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε η 48χρονη μητέρα στα Καμίνια του Πειραιά, ενώ κοιμόταν από τη 14χρονη κόρη της.
Την ώρα που η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, ο σύντροφος του θύματος με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Beyond μαρτυρά νέα στοιχεία λέγοντας: «Η μικρή είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Δεν έπαιζε video games, είναι του αθλητισμού περισσότερο. Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε εκείνη τη νύχτα. Ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της και υπέστη σοκ».
Όπως αναφέρει ο ψυχολόγος Δημήτρης Απατάγγελος, «το φαινόμενο της υπνοβασίας μπορούμε να πούμε πως σαν φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο ειδικά όταν συνδέονται με τέτοιες βίαιες πράξεις. Δεν μπορεί όμως να είναι απίθανο».
Το 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα έχει επιστρέψει στο σχολείο της και στις καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειές της. Άποψη των ειδικών είναι πως το κορίτσι δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της.
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Γιάνναρος τονίζει πως «μετά το περιστατικό ο αρμόδιος εισαγγελέας και ανακριτής αποφάνθηκαν πως το παιδί πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί απρόσκοπτα τη σχολική του καθημερινότητα και του επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο».
Την ίδια ώρα, η μητέρα «αναζητά συνεχώς τα παιδιά. Αναρρώνει αλλά δεν επιτρέπει η κατάστασή της επισκεπτήριο ακόμη και αυτό που ζητάει συνέχεια είναι τα δυο της παιδιά», σύμφωνα με τον σύντροφό της.
Η εξέλιξη της πορείας της υγείας της 48χρονης κρίνεται ικανοποιητική. Η ίδια ύστερα από ένα πολύωρο χειρουργείο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. «Όλα καλά. Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό που θέλω είναι να ηρεμήσουμε» λέει ο σύντροφός της.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, τις αμέσως επόμενες ημέρες η 48χρονη μητέρα θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της στα Καμίνια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.