- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νύχτα έντασης στα Γιαννιτσά: Μπλόκο κατοίκων σε πούλμαν με πρόσφυγες
Δεν τους άφησαν να εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής
Κάτοικοι στα Γιαννιτσά της Πέλλας έστησαν μπλόκο για να μη φθάσει λεωφορείο με πρόσφυγες σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Γιαννιτσά του Νομού Πέλλας. Η νύχτα ήταν επεισοδιακή, καθώς κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30 κάτοικοι απέκλεισαν τον δρόμο, εμποδίζοντας τη διέλευση λεωφορείου που μετέφερε 100-150 πρόσφυγες και μετανάστες σε ξενοδοχειακή μονάδα. Υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας. Το πούλμαν έφθασε στον προορισμό του από παράδρομο, συνοδεία περιπολικού.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Ελευσίνα με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού συνολικά 795 πρόσφυγες από τη Λέσβο. Οι άνθρωποι αυτοί, σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο, θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της ελληνικής επικράτειας. Αλλοι 58 αιτούντες άσυλο θα ταξιδέψουν εντός της ημέρας με πλοίο της γραμμής από τη Λέσβο προς τον Πειραιά.
Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέσβο είναι τραγική, καθώς ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών ξεπερνά τους 15.000.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η καταγγελία στην Αστυνομία και το μακάβριο εύρημα στο υπόγειο
Τα στοιχεία σοκ για την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή
Ποια είναι η τελευταία εικόνα από το πύρινο μέτωπο
Ποιο άτομο έχει μπει στο κάδρο των ερευνών
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Βελτιωμένη η εικόνα, τρία τα ενεργά μέτωπα
Στο συγκλονιστικό βίντεο εμφανίζεται ο ηθοποιός να ψάχνει μέσα στα αποκαΐδια οτιδήποτε θα μπορούσε να σωθεί
Έκαναν βουτιά στη θάλασσα και το σκάφος τους παρασύρθηκε από τα ρεύματα - Σώοι οι 7 επιβαίνοντες
Τι είναι και γιατί καταγράφονται κάθε καλοκαίρι
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναζωπύρωση εκδηλώθηκε περίπου δύο χιλιόμετρα βόρεια της Λούμπας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.