- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοζάνη: Τον κάρφωσε στο σαγόνι με σπασμένο μπουκάλι
Στο νοσοκομείο ένας 25χρονος - Στο κέντρο της πόλης το συμβάν
Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 25χρονος που δέχτηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι στην Κοζάνη.
Άναψαν τα αίματα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο κέντρο της Κοζάνης. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 22 ετών, λογομάχησαν στην πλατεία Ελευθερίας. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά, ο 22χρονος κάρφωσε στο σαγόνι τον 25χρονο.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Υπό κράτηση ο 22χρονος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περισσότερες από 350 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας - Τι περιλαμβάνει η πρώτη εβδομάδα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το τμήμα πανεπιστημίου που αλλάζει ονομασία ήδη από φέτος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.