- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Για ποιες περιοχές εκπνέει αύριο 31 Οκτωβρίου η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο.
Κατηγορηματική ότι δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση για τις 17 περιοχές για τις οποίες λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 η διευθύντρια κτηματογράφησης στο Κτηματολόγιο Άρια Ιωαννίδη.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, λήγει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων στις περιοχές:
Δράμα, Ξάνθη, Θάσο, Ροδόπη, Γρεβενά, Ιωάννινα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Αρκαδία, Ηράκλειο, Μαγνησία. Λασίθι και Δυτική Αττική.
Όσον αφορά τη συμμετοχή η κυρία Ιωαννίδη σημείωσε ότι «παρά τις πολλές παρατάσεις -καθώς η διαδικασία για τις περιοχές αυτές ξεκίνησε τον Ιανουάριο- τα ποσοστά δεν ήταν μεγάλα. Η πτώση ήταν πιο μεγάλη το καλοκαίρι αλλά έχουμε φτάσει τις τελευταίες ημέρες το 50% το οποίο όμως με τη διαδικασία πιστοποίησης εμπρόθεσμης προσέλευσης (σ.σ. ο πολίτης πάει σε γραφείο Κτηματογράφησης δηλώνει πόσα δικαιώματα θέλει να υποβάλει και κλείνει ένα ραντεβού για το επόμενο διάστημα) η συμμετοχή έχει φτάσει στο 70%».
Σύμφωαν με την κυρία Ιωαννίδη όσοι δεν είναι έτοιομι και ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία δεν θα θεωρούνται εκπρόθεσμοι. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πρόστιμα για τους εκπρόθεσμους αλλά ο νόμος υπάρχει» πρόσθεσε η ίδια.
Εξηγώντας τα επόμενα βήματα είπε ότι «μετά το καλοκαίρι θα γίνει προανάρτηση για περίπου 1,5 μήνα και μετά θα γίνει δημόσια ανάρτηση για υποβολή ενστάσεων» εκτιμώντας ότι «η ολοκλήρωση της κτηματογράφησης θα πάει προς το τέλος του 2021».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.